Tűzijátek kivitelezés

Beltéri, színpadi tűzijáték:

Ezek a műsorszámok divatbemutatók, koncertek, céges rendezvények, esküvők, motocross versenyek, és egyéb események kísérő, vagy fő műsorszámai lehetnek. Hozzájuk tartozó effektjeink nagyon sokfélék:

Konfetti eső:

Különleges események, sportrendezvények, nyitóünnepségek érdekességeként ajánljuk.

Kültéri tűzijátékok:

Hanghatásokból, színes füstökből, füstbombákból, konfetti esőből összeállított érdekességünk.

Ez a különleges műsorszám egyedi elemekkel és hanghatásokkal készül. Gyönyörű színek kavalkádjai füstökben érvényesülnek, recsegő-ropogó, durrogó hanghatások százai záporoznak a kiválasztott zene stílusához igazítva, és mindez a verőfényes napsütésben tökéletesen érvényesül.

Nagyon ritka műsorszám, ami mostanában egyre elterjettebb. A normál árazású tűzijátékoktól az exkluzív kategóriáig felkészültünk ennek a műsorszámnak a kivitelezésére.

Több sikeres munka után javasolhatom, hogy bátran építsék be egy rendezvényre, ahol több gyermek is van, vagy ahol a program nem tart estig. Kérjék referencia videonkat, vagy keressenek fel minket elérhetőségeinken.

Szívesen referálunk korábbi munkáink sikeréről.

 

Családi összejövetelek, születésnapok, névnapok, házassági évfordulók, baráti összejövetelek alkalmára, vagy kisebb céges rendezvényekre ajánljuk. Ebben a kategóriában lehetséges az engedély nélküli tűzijáték is, ez költségkímélőbb, és nagyon rövid határidőn belül kivitelezhető.

Ezer Csillag: Engedélymentes, rövid határidős (Last minute) tűzijáték ezt elég pár nappal az esküvő előtt megrendelni. Játékidő: minimum 2,5 perc - 8 perc.

Aranyeső: Engedélyköteles tűzijáték óriási elemekkel, monumentális hatással, csak nagy kaliberekből. Ajánlott játékidő: 5 perc - 12 perc között.

Igény szerint választható csak ezüst, csak arany, de akár egyszínű (piros, zöld, kék ...) vagy teljesen vegyes színű finálé!!!

Opcióként ajánljuk mega finálénkat!

Városnapok, falunapok, nemzeti ünnepek monumentális műsorszáma 260.000.- Ft-tól.

Tűzijátékaink nagyon látványosak, mindig az ünnepséghez hangoltak, profi eszközökkel irányított, színvonalas műsorok.